Hele Danmarks SEO-skole

  • Cookiepolitik
 

Handelsbetingelser

Ydelserne på Marketing.dk udbydes af Blücher Media, Græsvænget 3, 2680 Solrød Strand, CVR nr. 32737412. Disse betingelser vil altid være tilgængelige på marketing.dk/betingelser.

 

Priser:

Samtlige priser er opgivet i DKK, og er med mindre andet er angivet eksklusiv 25% dansk moms.

 

Betaling:

Du kan vælge at betale med hhv. bankoverførsel eller betalingskort. Ved betaling med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard samt Maestro, forbeholder vi os ret til at hæve beløbet på din konto, så snart at dit køb er foretaget, og din ydelse leveret. Ved bankoverførsel leveres ydelsen først når vi har modtaget din betaling. Både betalinger via. faktura og betalingskort er gebyrfrie.

 

Levering:

Samtlige ydelser som udbydes på Marketing.dk er digitale. Din ydelse vil derfor blive leveret så snart at dit køb og din betaling er gået igennem.

 

Retur- samt fortrydelsesret:

Med mindre andet er angivet, er der ingen returret for digitale ydelser købt på Marketing.dk. Du har dog 24 måneders reklamationsret.

 

Brugsret:

Samtlige ydelser købt på Marketing.dk er beskyttet af ophavsret, og må udelukkende benyttes til personligt brug. Det er dermed udelukkende dig som køber der må benytte ydelsen, hvorfor enhver videredistribution af ydelsen ikke er tilladt. Deling af dine kontooplysninger med andre, citationer af hele eller dele af materialet, videresalg eller anden form for videredistribution vil derfor kunne medføre erstatningskrav.

 

Rabatter:

Eventuelle rabatter eller kampagnepriser skal fratrækkes i købsprocessen, før de anses som gyldige. Det er ikke muligt at få fratrukket rabat, når dit køb først er indgået. Rabatter kan ikke kombineres med andre tilbud, jo mindre andet er angivet.

 

Godkendelse af handelsbetingelser:

Acceptering af denne juridisk bindende aftale mellem Dem som køber og Marketing.dk v/ Blücher Media, er påkrævet inden ethvert form for køb på Marketing.dk. Kan De ikke acceptere ovenstående betingelser, skal De derfor undlade at godkende disse. Manglende overholdelse af ovenstående betingelser, kan medføre at du nægtes adgang til Marketing.dk, uden at få refunderet eventuelle abonnementer som ikke måtte være løbet ud.

 
x

Marketing.dk er midlertidigt lukket, da jeg har travlt med at sælge rengøringsmidler på HUMA.dk
Tak for interessen!
Emil Blücher