Hele Danmarks SEO-skole

 • Cookiepolitik
 

FAQ - Hvad vil gerne vide om marketing.dk?

Er der noget som du er usikker på? Ikke helt ved hvordan fungerer? Eller bare ønsker svar på? Så er hjælpen nær! Herunder finder du svar på de mest stillede spørgsmål angående marketing.dk.


Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via mail, eller at ringe på tlf. 70 40 44 40.


Abonnementer

 • Hvad får jeg ud af mit abonnement? 

  Et betalingsabonnement giver dig adgang til de videoer som vi løbende tilføjer. Når Google ændrer centrale algoritmer, eller når vores brugere ønsker at få en video om et givent nyt emne, er vi nemlig på pletten med en ny video. Vi har nemlig mulighed for at producere vidoer fra dag til dag, hvorfor at du vil opdage, at marketing.dk ændres og opdateres hyppigere end eksempelvis nogle af de e-bøger om SEO som er på markedet.

 • Er marketing.dk pengene værd? 

  Marketing.dk er designet med den målsætning at gøre dig i stand til at tjene flere penge. For at du kan opnå dette, kræver det selvfølgelig at du implementerer og arbejder med de ting som du undervises i. Gør du det, vil vi derfor påstå at marketing.dk er pengene værd - og meget ofte langt mere til.

 • Er jeg i målgruppen for at købe et abonnement? 

  Højst sandsynligt. Videoerne her på marketing.dk er nemlig i flere forskellige niveauer. Uanset om du er nybegynder eller øvet, burde der derfor være ny viden at hente i vores videoer.

 • Hvordan foregår undervisningen? 

  Med et marketing.dk abonnement, får du adgang til et udvalg af videoer, som du kan tilgå via en browser. Underviseren vil i videoen forklare og eksemplificere det emne, som tages op i den enkelte video. Du kan se videoerne lige lå mange gange som du lyster, samt starte og stoppe videoerne alt efter behov. Vores videoafspiller er baseret på HTML5, hvorfor at du har mulighed for at tilgå videoerne fra både computere, smartphones og tablets der understøtter dette.

 • Hvorfor er det nødvendigt med et abonnement? 

  Grunden til at vi har valgt at basere marketing.dk på abonnementer, og ikke på et kursus som du kun skulle købe én gang, er at SEO hele tiden er i udvikling. Et statisk produkt ville derfor hurtigt blive forældet. Som abonnent får du både gavn af at vi løbende udvider vores sortiment, samt at vi opdaterer eksisterende videoer i takt med at dette er nødvendigt.

 • Kan jeg få noget ud af jeres gratis abonnement? 

  Ja, du kan bestemt få noget ud af vores gratis abonnement. Vores BRONZE-pakke er nemlig designet med henblik på at give dig indblik i hvordan vores undervisning foregår, samt give dig simple tips, som nybegyndere kan optimere deres hjemmeside med. Er du nybegynder, kan du derfor bruge vores gratis videoer, til at øge din omsætning, så du får råd tilen betalingspakke.

 • Hvad er forskellen på et GULD- og et SØLV abonnement? 

  Forskellen på GULD og SØLV er, at SØLV-medlemmer må vente lidt, før at de får adgang til de seneste videoer. Når vi udgiver en ny video, går der nemlig 30 dage, før at videoen frigives til SØLV-medlemmerne.

 • Hvornår udløber mit abonnement? 

  Du kan se hvor lang tid som der er tilbage, ved at gå til siden "min adgang" som du finder i medlemsmenuen øverst til højre, når du er logget ind.

 • Hvordan opgraderer jeg min BRONZE-konto? 

  Gå til siden "min adgang". I forbindelse med feltet medlemstype, finder du et "opgrader"-link. Tryk på dette og følg resten af købsprocessen.

 • Skal jeg bruge et betalingskort BRONZE-medlem? 

  Nej, du behøver først at indtaste dine kreditkortoplysninger hvis/når du vælger at opgradere til et betalingsabonnement.


Tilgængelighed

 • Virker Marketing.dk på min iPad? 

  Marketing.dk's videoafspiller er bygget på HTML5 som kan afspilles på iPads uden yderligere installation. På samme måde er Marketing.dk's hovedfunktioner testet på iPad's, for at sikre at du kan anvende din iPad uden problemer. Der gives dog ingen garanti for, at vores service for al tid vil fungere uden problemer på iPad's, da software-opdateringer med mere, kan få effekt på din visning af Marketing.dk.

 • Kan jeg downloade videoerne? 

  Nej, desværre ikke. Vi har valgt at lukke af for downloads, af flere forskellige årsager. En af dem er, at vi på den måde altid vil kunne holde alle videoerne opdateret.

 • Må jeg dele mit abonnement med andre? 

  Nej, et abonnement til marketing.dk er strengt personligt. Misbrug kan medføre at vi lukker din konto jævnfør vores handelsbetingelser.

 • Hvor hurtigt får jeg adgang til videoerne efter betaling? 

  Så snart at din betaling er gået igennem, bliver dit abonnement aktiveret. Skulle du mod forventning, ikke have modtaget vores mail med din adgangskode, efter et stykke tid, er du meget velkommen til at kontakte os.

 • Kan jeg tilgå marketing.dk fra mit fjernsyn? 

  Har du seneste generation af Apple TV samt en iPhone, iPod touch eller en iPad kan du streame indholdet på marketing.dk til dit fjernsyn via Airplay. Bemærk at vi som udgangspunkt ikke yder support på streaming af vores videoer til dit fjernsyn.


Køb og betaling

 • Er det sikkert at betale med betalingkort? 

  Ja, du kan trygt benytte dit betalingskort hos os. Vores betalingsløsning er PCI-certificeret, og lever derfor op til de internationale krav for håndtering af betalingskort. Alle data mellem vores betalingsløsning og vores indløsere, krypteres selvfølgelig således at ingen andre kan få adgang til dem.

 • Hvilke kort kan jeg betale med? 

  Vi understøtter Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro samt Mastercard.
  Bemærk at du skal have dækning på dit kort, såfremt at du vælger at betale med Visa Electron eller Maestro, da disse er debetkort. Marketing.dk pålægger selvfølgelig ikke gebyr for kreditkortbetalinger.

 • Kan jeg betale via min mobil eller tablet?  

  Ja, selvfølgelig kan du det. Vores betalingsside formateres automatisk, således at du lettest muligt kan betale via din mobile enhed.

 • Kan jeg betale via bankoverførsel? 

  Både ja og nej. Samtlige af vores abonnementer kan købes via bankoverførsel, hvorimod at vi ikke sælger videoer enkeltvis via bankoverførsel. Kontakt os manuelt hvis du ønsker at benytte bankoverførsel som betalingsmiddel, og angiv venligst dine faktureringsoplysninger, samt hvilen pakke som du ønsker at købe.

  Bemærk: dit abonnement vil først blive aktiveret, når vi har modtaget dine penge. Vi anbefaler derfor til enhver tid, at du benytter betalingskort, for derved at opnå direkte adgang til vores indhold.

 • Kan jeg modtage en faktura for min betaling?  

  Selvfølgelig kan du det. Vi sender automatisk en faktura til dig, indenfor 3 arbejdsdage efter at dit køb er gået igennem, til den email-adresse som dit abonnement er tilknyttet. Ønsker du at få fakturaen tilsendt til en anden adresse, eller har du rettelser til din faktura, er du meget velkommen til at kontakte os.

 • Hvor hurtigt får jeg adgang til videoerne efter betaling? 

  Så snart at din betaling er gået igennem, bliver dit abonnement aktiveret. Skulle du mod forventning, ikke have modtaget vores mail med din adgangskode, efter et stykke tid, er du meget velkommen til at kontakte os.

 • Hvor gammel skal jeg være, for at købe et abonnement? 

  Du skal være myndig for at foretage køb på vores hjemmeside.

  Såfremt at du ikke er myndig, har vi mulighed for at overføre brugerretten for et allerede aktivt abonnement til dig. Dermed foretages købet af en myndig person, mens den umyndige får mulighed for at bruge selve abonnementet. Kontakt os venligst, hvis du ønsker at en umyndig person skal have brugsretten på dit abonnement.

 
x

Marketing.dk er midlertidigt lukket, da jeg har travlt med at sælge rengøringsmidler på HUMA.dk
Tak for interessen!
Emil Blücher