Hele Danmarks SEO-skole

  • Cookiepolitik
 

Søgemaskineoptimering for begyndere

Er du træt af at brænde dit marketingsbudget af på gammeldags annonceringsformer, hvor du skal overtale dine kunder om at de har brug for dit produkt? Og er du klar til at gå efter de kunder, som viser en aktiv interesse for dét som du tilbyder? I så fald er søgemaskineoptimering et oplagt valg!

 

Alle kan lære basal søgemaskineoptimering

 

Der findes et hav af forskellige veje, til at lære kunsten at foretage basal søgemaskineoptimering, af såvel en traditionel hjemmeside som en webshop. Modsat hvad mange tror, behøves ingen programmeringsfærdigheder eller anden teknisk viden på højt niveau, for at kunne udføre søgemaskineoptimering på begynderstadie. Her er det vigtigste,at man har mod og lyst til at prøve de ting af i praksis, som man får anvist.

 

Undervisning når det passer dig, hvor det passer dig!

 

Her på Marketing.dk tilbyder vi online undervisning i søgemaskineoptimering for begyndere, ved hjælp af letforståelige videoer på dansk. Videoerne kan du starte, stoppe og sætte på pause lige så meget som du måtte have brug for, således at du kan se hele eller dele af en given video en ekstra gang eller to, hvis du ikke fangede det hele fra start. Videoerne får du adgang til via din computer, telefon eller tablet, hvorved du selv bestemmer hvor og hvornår undervisningen skal forgå. Modsat traditionelle bøger eller e-bøger omhandlende søgemaskineoptimering, giver Marketing.dk’s platform dig mulighed for at stille spørgsmål til videoerne. Således er hjælpen altid nær, hvis du ønsker at få en detalje fra en given video uddybet – nemt og praktisk.

KLIK HER, OG SE ALLE FORDELENE VED MARKETING.DK

 

Kom i gang fra kun 750 kr + moms

 

Som “studerende” på Marketing.dk får du direkte adgang til guldkorn fra vores specialister. Hermed undgår du tvivlsomme svar fra tilfældige debatører på debatfora, samt at bruge oceaner af tid på at gennemsøge nettet efter blogindlæg fra forskellige forfattere, der ofte viser sig at være forældede. Ydermere giver mange af videoerne dig mulighed for at se hvad du skal gøre, fremfor “bare” at læse om det. Investeringen i din blog, hjemmeside og/eller webshop koster kun sølle 575 kr + moms, for fuld adgang til Marketing.dk i 6 måneder. Skulle du i stedet købe dig til rådgivning hos en gennemsnitslig SEO-konsulent, vil du for samme pris kun få 35 minutters søgemaskineoptimering af din hjemmeside – og det kommer du ikke lang for. Prisen svarer også kun til lidt over 1/3 af prisen på en af de førende danske SEO e-bøger, hvor du ikke har adgang til samme grad af support, og samme høje antal af forklarende videoer hvor du kan kigge eksperterne over skuldrene.
Ydermere giver et Marketing.dk abonnement adgang til løbende videoer, hvor du kan udbygge din viden så du ikke længere “kun” vil være på begynderniveau, samt adgang til videoer omhandlende de seneste ændringer og trends ift. søgemaskineoptimering.

SE VORES PAKKER HER

 

Ikke overbevist endnu? Så prøv Marketing.dk GRATIS!

 

Vi er så overbeviste om at videoer er den helt rette vej for dig at lære om søgemaskineoptimering, at vil tilbyder dig en gratis prøve af vores service. Efter tilmeldingen får du med det samme adgang til en lille del af vores videoer omhandlende søgemaskineoptimering for begyndere, således at du kan se om undervisningformen er noget for dig. Du binder dig selvfølgelig ikke til noget som helst, og behøver ikke at indtaste dine kortoplysninger før du vælger at købe den fulde pakke.

Gå til vores GRATIS BRONZE-registrering

 
x

Marketing.dk er midlertidigt lukket, da jeg har travlt med at sælge rengøringsmidler på HUMA.dk
Tak for interessen!
Emil Blücher